Livsnjut i bildform från veckan som gått.

Jag är dålig på att njuta, därför påminner jag mig själv i detta inlägg om tillfällen under veckan som varit extra njutbara. Övar på detta dagligen. Att inte jäkta igenom livet och dess händelser, stora som små. Alla delar i livet är inte uppgifter som man måste bli klar med så fort som möjligt...


Alla njutbara tillfällen har givetvis inte fastnat på bild. Men nedan är lite av min vecka.


Är ni bra på att njuta ?

Hemleverans istället för att behöva härja i butik är en lättnad för en stressad själ.

 

Besökte mysigaste blomsteraffären i stan. Att bara gå runt där och kolla på vackra växter och ting är njutbart.

 

Eftermiddagsfika i mitt hjärta.

 

Hoppa i frusna vattenpölar på morgonpromenaden är inte bara för den yngre generationen.

Mötte dagen och solen på morgonpromenaden.

 

Har även fått bevittna många vackra solnedgångar från köksfönstret denna vecka.

Tacksam och laddad för en ny vecka. ♥