Detta är mitt projekt för våren och sommaren 2021

Jag är uppvuxen på landet utan några nära grannar. Och har alltid en liten längtan ut på landet. Som tur är bor föräldrarna kvar och det är bara en kort resa bort för att få sig en dos. Och deras dörr står alltid öppen. ♥️

Obligatorisk selfie skogsmulletröja efter två timmars slit i trädgården.


Och att arbeta utomhus har alltid fungerat lugnande på mig. Det ger mig otroligt mycket. Alla fall nu i vuxen ålder.


För jag kan inte påstå att jag hade en längtan efter trädgårdsarbete när jag var ung, arg och ett allmänt hormonellt kaos till människa.

Hur som helst bor jag i lägenhet relativt centralt och drömmen om hus ligger längre fram i tiden just nu. Men det betyder ju inte att längtan efter att ha en trädgård, odla ,gräva och arbete med kroppen försvinner. Efter en lång tids längtan kom jag och föräldrarna gemensamt på att jag kunde ta en del av deras trädgård som min egna lilla lott.

Vilken grej ! Sagt och gjort. Skissat fram en plan och nu börjar vi verkställa och ingen är lyckligare än mig.


Mitt hörn ♥


Än så länge har vi :


▪️ Rensat betongplatån där pallkragarna ska stå.

▪️ Gjort en övergripande plan för hur det ska se ut.

▪️ Köpt jord,gödsel, väv och lagringsbruk.

▪️ Släpat dit lastpallar, lecablock, och ett par vackra gamla järngrindar som ska få vara en del av utomhus inredningen.

▪️ Har börjat förså lite frön och kommer fortsätta med det kommande 2-3 veckorna. Och viktigast av allt , förgror sättpotatis så vi förhoppningsvis får en skörd till midsommar.


Just idag har jag jobbat hårt med som jag skrev ovan släpa runt lastpallar, lecablock osv.

Efter två timmar tungt arbete utomhus i solen med pappi som arbetskollega/ledare var jag så full med endorfiner. Det rann över och jag fällde några små tårar av lycka. Jag var så lugn och glad inombords men samtidigt exalterad till tusen. Vilken j*vla grej! Pappi och jag fann sedan en plats i lä och tog en välförtjänt kopp kaffe och planerade kommande veckans aktiviteter.


Så ja, det kommer bli en del bloggade om detta.

Jag önskar att alla har något i sitt liv som skänker en sån glädje och känsla. Något lustfyllt som man gör för sin egen skull.


Här kommer en liten bildbomb från dagen :Nu behöver jag bara ett passande namn på min lott. Förslag?Avrundar denna dag med påskfirande med sambons familj. En lagom perfekt dag helt enkelt!

Glad påsk på er och hoppas ni alla haft en fin påskhelg.


Tacksam och lycklig. ♥